Diensten

Help jij ons mee zoeken?

Beste klant,

Bij autobedrijf Zwaan Autoservice hechten we veel waarde aan onze klanten en hun mening. Daarom richten we ons tot u met een speciaal verzoek waarbij uw hulp van onschatbare waarde kan zijn. We zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en bekwame medewerkers om ons team te versterken, en we hopen dat u ons wilt helpen bij deze zoektocht.

 

Als autobedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitstekende service aan onze gewaardeerde klanten, streven we er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we besloten om onze zoektocht naar nieuw personeel uit te breiden naar onze loyale klantenkring. Wie kan er immers beter over ons bedrijf en onze waarden vertellen dan u, onze trouwe klant?

 

 

Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een Ervaren 1e Monteur en een Bekwame Diagnose Technicus.
We zijn ervan overtuigd dat er binnen onze klantenkring mensen zijn die de perfecte kandidaten kennen voor deze posities. U kent ons bedrijf en onze normen en waarden, en u begrijpt welk type persoon het beste zou passen binnen ons team.

 

Om onze dankbaarheid te tonen voor uw medewerking, hebben we een speciale beloning voor diegenen die succesvolle kandidaten aandragen. Als u iemand kent die geschikt is voor de functie van 1e monteur of Diagnose technicus en zij worden aangenomen, ontvangt u een dinerbon voor 4 personen van een van de volgende restaurants: Kromme Hoek, Restaurant Chardonnay of De Beren. Het is onze manier om u te bedanken voor uw inzet en betrokkenheid bij ons autobedrijf.

 

We willen ook jongeren aanmoedigen om deel te nemen aan deze zoektocht. Dus als zij geschikte kandidaten aandragen voor een van de genoemde functies, ontvangen zij maar liefst 3 heats karten met 4 personen bij Coronel Karting in Huizen. Een geweldige kans om plezier te hebben met vrienden en familie!

 

Mocht de aangedragen persoon zijn proeftijd door komen dan komt daar nog eens 500 euro bovenop!

 

Uw hulp kan echt het verschil maken voor ons autobedrijf en de groei van ons team. Als u iemand kent die geschikt is voor een van de genoemde posities of als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw suggesties te verwelkomen.

 

Nogmaals willen we u bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Zwaan Autoservice. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons team sterker wordt en we u de best mogelijke service kunnen blijven bieden.

Met vriendelijke groet,

Christian de Zwaan

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.