Diensten

Onderhoud

Op uw auto moet u kunnen vertrouwen. Een betrouwbaar vervoersmiddel zal een hoop zorgen besparen. Wilt u uzelf de zekerheid gunnen die een gecontroleerde en goed onderhouden auto biedt? Kies dan voor auto onderhoud en reparatie van Zwaan Autoservice Scherpenzeel.

RDW-erkende vakgarage voor onderhoud en reparatie van alle merken en typen

Zwaan Autoservice kan zich met recht een allround vakgarage noemen. Het geschoolde personeel heeft jarenlange ervaring met alle type auto’s. Schadeherstel, periodieke controles of incidenteel onderhoud? Met uw probleem kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht het merk of type auto.

  • Olie verversen
  • Controle veiligheidssystemen
  • Grote beurt
  • Zomer- en winterchecks
  • Kleine beurt
  • Schadeherstel
  • Inspectie banden en remmen
  • Controle accu en verlichting

Vlot en vetrouwd onderhoud en reparatie van uw auto

Onvoorziene kosten bij een reparatie? Weken zonder auto omdat de garage geen duidelijkheid schept? Als lokale vakgarage, bieden wij inwoners en bedrijven van Scherpenzeel en omgeving transparante auto onderhoud- en reparatie diensten.

Wij voeren uit wat nodig is, wanneer het nodig is! Dit houdt in dat wij de afgesproken problemen oplossen binnen de geschatte werkplanningen. Over alle wijzigingen, mogelijkheden of noodzakelijke handelingen zal altijd vroegtijdig gecommuniceerd worden en om toestemming worden gevraagd. U heeft de controle en bent altijd op de hoogte.

Mogelijkheden

Wanneer en hoe snel kunnen wij uw auto repareren of onderhouden? Wij stellen alles in staat om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer met uw eigen auto op pad kunt. In de tussentijd bieden wij u gratis een leenauto, zodat u gewoon verder kunt met uw dagelijkse dingen. Kies dus voor de Zwaan Autoservice Scherpenzeel. De specialist waarbij รบ centraal staat.

Neem contact met ons op of plan een online afspraak in om samen ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de conditie van uw auto.

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.