Diensten

Gratis vervangend vervoer

Onderhoud of reparatie komt nooit helemaal gelegen; bij Zwaan autoservice zorgen we ervoor dat u gewoon het maximale uit de dag haalt. We houden u mobiel met gratis WiFi, een gratis leenfiets of een gratis vervangende auto.

 

 

Gratis WiFi

Bij ons bent u mobiel terwijl u wacht. Met uw mobiele telefoon, tablet of laptop maakt u gratis gebruik van ons WiFi-netwerk. De koffie en thee staan voor u klaar!

 

Gratis leenfiets

De fiets is een ideaal vervoermiddel als u dichtbij woont of werkt. Bij ons bedrijf staat een leenfiets voor u klaar. Informeer naar de beschikbaarheid, u kunt er de hele dag gratis gebruik van maken.

 

Gratis vervangende auto

Als uw auto bij ons in onderhoud is, bieden wij u de mogelijkheid om een leenauto van ons te gebruiken. Wij beschikken over meerdere leenauto’s en hebben voor de zakelijke gebruiker zelfs een bestelwagen en een bestelbus beschikbaar. U betaald voor deze service bij ons niks, wij vragen u alleen om de leenauto weer afgetankt bij ons in te leveren.

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.