Diensten

Bandenwissel

Van uw auto staan alleen uw banden in contact met het wegdek. Niet alleen slijten uw banden hierdoor, ook bepalen zij voor een groot gedeelte uw grip op de weg en daarmee het rijcomfort. Voor uw veiligheid is het daarom belangrijk om uw banden aan te passen naar de seizoensomstandigheden.

Zomer of winterbanden?

Wanneer u uw banden laat wisselen bij Zwaan Autoservice, weet u zeker dat u met een gerust hart de weg weer op kunt. Waar u in de zomer te maken heeft met een droge weg, kunnen de wegen in de winter glad of nat zijn. Winterbanden zorgen ervoor dat het water beter afgevoerd en dat u meer grip heeft op een besneeuwde of natte ondergrond. Dit heeft grote gevolgen voor de lengte van uw remweg, waardoor u minder seconden nodig heeft om tot stilstand te komen.

  • Vakbekwaam
  • Exact en precies
  • Officieel erkend
  • Veiligheid voor alles

Bandenopslag

Niet iedereen heeft voldoende ruimte om een set autobanden voor een aantal maanden op te slaan. Om ervoor te zorgen dat uw schuur of woonkamer niet vol met autobanden komt te staan, biedt Zwaan Autoservice Scherpenzeel bandenopslag aan als extra service. Wel zo handig!

Bandenwissel van alle automerken terwijl u wacht

Het wisselen van banden kan tussen de 20 minuten en de 60 minuten tijd kosten. Het is dus zeer goed mogelijk dat u tijdens het wisselen bij ons op de zaak kunt blijven of een blokje om kunt gaan. U hoeft dus niet zonder auto te zitten!

Neem gerust contact met ons op of plan direct online uw afspraak in om winter- of zomerbanden te wisselen!

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.