Diensten

Zakelijk

Problemen met uw wagenpark kunnen verstrekkende gevolgen voor uw bedrijfsvoering hebben. Met Zwaan Autoservice als partner voor uw wagenonderhoud, weet u zeker dat negatieve effecten tot het minimum beperkt worden.

RDW-erkende vakgarage voor onderhoud en reparatie van alle merken en typen

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs verzorgen de keuring, het onderhoud en de reparatie van alle merken, typen en modellen auto’s. Gecombineerd met de meest moderne apparatuur en efficiĆ«nte processen, biedt dit ons de mogelijkheid om scherpe tarieven te bieden.

  • Modern materiaal
  • Gecertificeerd personeel
  • Haal- en brengservice
  • Scherpe tarieven

Zaken zijn zaken: u zit nooit zonder vervoer

Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers de dagelijkse werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren, bieden wij verschillende services. Zo kunnen wij uw wagens halen en brengen en kunt u, terwijl wij uw wagens repareren, gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Wel zo prettig, wanneer u veel op pad moet zijn.

Mogelijkheden

Als full-service autobedrijf bieden wij uw bedrijf alle diensten die nodig zijn om veilig en vertrouwd de weg op te gaan. Daarnaast denken wij als partner graag mee in het geval van problemen: uw behoeften staan altijd centraal!

Neem contact met ons op of plan een afspraak in om de mogelijkheden voor uw wagenpark te bespreken.

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.