Diensten

APK Keuring

De periodieke APK-keuring is nooit iets om naar uit te kijken. Veel mensen denken bij deze keuring al snel aan onverwachte gebreken en hoge reparatiekosten. Terwijl uw auto nog goed lijkt te rijden! Bij Zwaan Autoservice voorzien wij u altijd tijdig en zo accuraat mogelijk van de juiste informatie. Kom niet voor verrassingen te staan, kies voor Zwaan.

RDW-erkende APK-keuring

Kwaliteit staat altijd centraal. Wij willen dat u er zeker van kunt zijn dat u tot uw volgende keuring volledig op uw auto kunt vertrouwen. Niks mag dan ook over het hoofd worden gezien! De erkenning van het RDW toont aan dat wij bevoegd en ervaren zijn in het keuren van lichte voertuigen.

  • Vakbekwaam
  • Officieel erkend
  • Zekerheid en betrouwbaarheid
  • Zowel particulier als zakelijk

Een APK-keuring hoeft niet veel geld te kosten

De algemene periodieke keuring op zichzelf draagt weinig kosten met zich mee. Afhankelijk van de staat van uw auto, kunnen er echter verschillende verbeterpunten of benodigde reparaties of onderhoudswerkzaamheden zijn. U heeft echter altijd de touwtjes zelf in handen!

Eke keuring resulteert namelijk in een officieel APK-keuringsrapport, waarop de reparatie-, afkeur- en adviespunten vermeld staan. U kunt zelf bepalen wat u laat repareren en waar u dat doet! Bij onze keuring zullen we u een indicatie geven van de hoogte van de kosten van voorgestelde reparaties, zodat u in ieder geval weet waar u aan toe bent wanneer u deze handelingen bij Zwaan Autoservice Scherpenzeel laat uitvoeren.

Mogelijkheden

Het keuren van uw auto of wagenpark is niet iets dat u zou moeten uitstellen tot het laatste moment. Doordat er mogelijk benodigde reparaties uitgevoerd moeten worden, zou het kunnen dat u uw auto voor even bij de garage moet laten staan. Wij realiseren ons dat u echter gewoon mobiel wilt blijven en bieden daarom in het geval van reparaties doorgaans de mogelijkheid om een leenauto mee te nemen.

Wilt u uw auto of wagenpark APK laten keuren? Neem contact met ons op of gebruik de online afspraakplanner!

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.