Diensten

Haal- en brengservice

Service vinden wij belangrijk. Daarin gaan we ver. Bij onderhoud of reparatie kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een vervangende auto.

Heeft u geen tijd om uw auto zelf te brengen, dan hebben we haal- en brengservice. We halen uw auto op en brengen hem na onderhoud of reparatie weer terug. U hoeft alleen bij het inplannen van de afspraak aan te geven dat u van deze haal- en brengservice gebruik wenst te maken en waar en wanneer we de auto kunnen ophalen.

Wij kunnen u uiteraard ook altijd thuis of op het werk brengen als dit gewenst is, in dat geval komt u met uw eigen auto naar ons toe en wij brengen u dan terug.

 

 

Mobiliteit is belangrijk. Voor u, voor ons. Zwaan Autoservice wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om veilig en met vertrouwen de weg op te gaan. De veiligheid en kwaliteit van onze auto’s en autodiensten zullen altijd voorop staan.

  • Snel geregeld
  • Zit geen dag zonder vervoer

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.