Diensten

Ruitreparatie

Met een sterretje of barst in uw ruit is het gevaarlijk om de weg op te gaan. Uit het niets kan het probleem zich uitbreiden en de gevolgen zijn dan vaak niet te overzien. Twijfel dus niet en kom voor uw ruitreparatie langs bij Zwaan Autoservice in Scherpenzeel.

RDW-erkend herstel van autoruitschade

U wilt zeker weten dat uw ruit tegen het juiste tarief correct gerepareerd wordt. Zwaan Autoservice werkt uitsluitend met ervaren, vakbekwaam personeel. Het repareren van een sterretje of het volledig vervangen van een ruit is voor ons dan ook gesneden koek.

  • Verzekeringsdekking
  • Vlot op weg
  • Geen onvoorziene verassingen
  • Alle automodellen en typen

Uw ruit repareren of vervangen?

Het vervangen van een ruit brengt meer kosten met zich mee dan het repareren van een sterretje. Vandaar dat wij uitsluitend een nieuwe ruit plaatsen, wanneer dat noodzakelijk is. Wanneer uw sterretje zich dicht bij de zij-, boven- of onderkant van uw ruit bevindt, zal de volledige ruit vervangen moeten worden. Hetzelfde geldt voor sterretjes en barsten die zich in het gezichtsveld bevinden of die dusdanig groot zijn, dat zij de sterkte van uw ruit beinvloeden.

Linksom of rechtsom, zullen wij u altijd vooraf melden met welke kosten u rekening kunt houden.

Verzekering van ruitreparatie

Doorgaans worden alle sterretjes en barsten door uw verzekering vergoed. Wij kunnen u voorzien van alle informatie en handelen het gehele proces voor u af. Zo weet u zeker dat u niet met een rekening komt te zitten.

Wilt u uw autoruitschade laten repareren? Neem dan contact op met Zwaan Autoservice Scherpenzeel of maak direct online een afspraak.

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto’s tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.