Zwaan Autoservice Scherpenzeel

Particuliere en zakelijke autoverkoop, onderhoud en reparatie

Mobiliteit is belangrijk. Voor u, voor ons. Zwaan Autoservice wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om veilig en met vertrouwen de weg op te gaan. De veiligheid en kwaliteit van onze auto's en autodiensten zullen altijd voorop staan.

De aankoop of reparatie van een auto is voor vele personen niet gemakkelijk. U weet immers niet waar u op moet letten. Wij zullen altijd open en eerlijk zijn over prijzen, mogelijkheden en keuzes die u heeft. Zo kunt u zelf een weloverwogen beslissing maken, zonder voor onvoorziene verrassingen te komen staan.


Ervaren vakspecialisten voor alle merken en typen

Als RDW-gecertificeerde vakgarage bezitten wij over het juiste personeel en het beste materiaal om uw voertuig adequaat te onderhouden en repareren. Of het nu bandenwissel, ruitreparatie, APK-keuring of periodiek onderhoud is. Wij bieden de juiste oplossing. Ongeacht het merk, type of model van uw auto of bedrijfswagen!


Verkoop betrouwbare occasions

Wanneer u een gebruikte auto aanschaft, wilt u ook de zekerheid hebben van een betrouwbare bolide. Zwaan Autoservice controleert, repareert, keurt en onderhoud haar occasions alsof het nieuwe auto's betreft. Samen met u kunnen we het voertuig selecteren die perfect aansluit op uw behoeften, zodat u zonder twijfels met een zo goed als nieuwe auto vertrekt.
Openingstijden
  • Maandag08.00 - 17.30
  • Dinsdag08.00 - 17.30
  • Woensdag08.00 - 17.30
  • Donderdag08.00 - 17.30
  • Vrijdag08.00 - 17.30
  • Zaterdag09.00 - 12.00
Auto onderhoud van alle merken
Ons team
Christian de Zwaan Eigenaar

Mijn naam is Christian de Zwaan, eigenaar van Zwaan Autoservice. Ik zorg er voor dat alles binnen het bedrijf goed geregeld wordt en ben het vaste aanspreekpunt voor alle klanten.

Joost-Lennart Bos 1e Autotechnicus, APK-keurmeester, Diagnosespecialist

Joost kan elk probleem in uw auto oplossen, of het nu gaat om een motorisch of technisch probleem. Joost zorgt ervoor dat het opgelost wordt!

Remco den Hartog 1e Autotechnicus, APK-keurmeester

Remco verricht allerlei reparaties en onderhoud aan uw auto. Ook voor de grotere klussen kunt u terecht bij Remco.

Giancarlo Brokers Leerling monteur

Giancarlo, ook wel 'Carlo' genoemd is een enthousiaste leerling monteur!

Micha Scheggetman 1e auto technicus en apk keurmeester

Micha verricht allerlei reparaties en onderhoud aan uw auto, en verzorgt de APK-keuring van uw auto.

Stijn van der Hoek Leerling monteur

Stijn pakt alles met beide handen aan!

Zakelijk onderhoud & reparatie

Een kapot of slecht onderhouden wagenpark kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Kies daarom voor zekerheid, kies voor Zwaan Autoservice als betrokken zakelijke partner. Wij repareren, onderhouden en keuren auto's tegen scherpe tarieven en zullen onvoorziene punten altijd bijtijds met u overleggen.

Uw bedrijf hoeft hier niet onder te lijden: met het vervangend vervoer kunnen u en uw medewerkers de dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten.

Klant aan het woord

”Voor onze APK gaan we altijd naar Zwaan Autoservice. Ze bellen altijd voordat ze iets gaan doen aan de auto. Ook geven ze goede adviezen zodat we zelf kunnen beslissen of we de reparatie laten doen of uitstellen. “